Категорија: Ворлд Невс

Победнички бројеви за рекордни Повербалл џекпот од 1,5 милијарди долара су 08, 27, 34, 04, 19 и Повербалл број 10. Да бисте освојили пун џекпот од 1,5 милијарди долара (или узели паушални износ од 930 милиона долара), ви...